Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om BK Forward

Följ

BK Forward

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Läs mer om vår cookie policy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Kontaktinformation

Namn BK Forward
Adress Trängens IP
Postadress 70347 ÖREBRO
Telefon 070-7534757
Fax 019-134652
E-post kansli@bkforward.se
Orgnr 875000-7851
Kontonr Bg 131-9490
Öppettider Måndag - Fredag 9:00-13:30 Tisdagar: 16:00 - 19:30 Torsdagar: 16:00 - 19:30 Vid utebliven närvaro under öppettider så ring till Peter på 0707-534757

Om BK Forward

Laget spelar sina hemmamatcher på väster i Örebro, Trängens IP. Naturgräs!
Man huserar i division 2 efter nedflyttning säsongen 2016.
Föreningen var senast uppe i superettan 2003.
A-laget tränas av Rickard Nilsson samt Peder Hessel.

Vi satsar hårt på våra ungdomar och har verksamhet från 5-åringar upp till seniornivå.
Vår A-trupp består bland annat av flera yngre spelare där de yngsta är födda 2000. Dessa flankeras av de lite äldre spelarna i truppen och erbjuds på så sätt ett bra insteg i seniorspel.
En rotation för vår yngre spelare upp mot U21 och även A-laget finns också på vår agenda.

Lägg sen till alla övriga ungdomslag i föreningen och vi ser en spännande plattform med många yngre förmågor som utvecklas i vår miljö. Vi har också sen hösten 2013 verksamhet för flickor då ett F07-lag startat igång.
Vi är stolta över vårt ungdomsarbete och jobbar ständigt med att utveckla det vidare!

1934 föddes vår klubb när några västergrabbar bestämde sig för att starta en fotbollsförening på Väster i Örebro. Tanken var först att döpa klubben till "Svea" men namnet godkändes inte av Riksidrottsförbundet, man beslöt sig då istället för det lite mer internationellt klingande "Forward". Ett namn som blivit ett begrepp inte bara i Örebro utan även i hela Fotbolls-Sverige!
Många är profilerna som gett föreningen så mycket genom åren: eldsjälar som Edvin Karlsson, Folke Oscarsson, Thomas "Toto" Andersson, Torsten Medin och Mr Forward himself - Roland Söderberg, för att nämna några. Listan är hur lång som helst!
På spelarsidan duggar också profilerna tätt, inte minst genom de spelare vi bidragit med till det svenska A-landslaget: Hasse Borg, Marino Rahmberg, Patrik Anttonen, Magnus Erlingmark, Pelle Blohm, Jimmy Durmaz och Jiloan Hamad är alla spelare som fostrats i vår ungdomsverksamhet och via spel i vårt A-lag tagit sina första steg mot eliten. Lägg också till Ahmed Yashin som representerat Iraks landslag och vi får en respektingivande lista och ett kvitto på det vi alltid varit bra på, att fostra spelare till större uppgifter!

Vi hoppas fortsätta att utveckla vår förening vidare, nya krav ställer oss inför spännande utmaningar och inte bara inom ramen av 90 minuters matchtid. För många av ungdomarna i de stora bostadsområdena runt Trängen har vi också blivit den sociala mittpunkten. En roll som vi ödmjukt axlar med ansvar och respekt.
Vi känner att vi gör nytta och behövs!
Full Fart Framåt!