Stäng
Fel lösenord
Glömt lösenordet?
Väntar

STÖTTA OSS

MARKNAD

DELA SIDAN

Om BK Forward

BK Forwards A-lag har under många år tillhört ”talangernas” serie; Div 1 norra! Laget spelar sina hemmamatcher på väster i Örebro, Trängens IP. Naturgräs!
Föreningen var senast uppe i superettan 2003 och laget har en ambition att nå dit igen.
Laget tränas idag av Magnus Kihlberg med meriter från spel i Allsvenskan med Örebro SK samt IFK Göteborg. Magnus var även under några år proffs i Norge.

Vi satsar hårt på våra ungdomar och har verksamhet från 6-åringar upp till seniornivå.
Vår A-trupp 2014 består av många yngre spelare födda åren 95, 96 och även 97. Dessa flankeras av de lite äldre spelarna i truppen och erbjuds på så sätt ett bra insteg i seniorspel.
Vi har också ett U-lag som under 2014 spelar en U17-serie samt deltar i en U21-serie tillsammans med de yngre från A-truppen. Ett förberedande för seniorspel utvecklas även där!

Lägg sen till alla övriga ungdomslag i föreningen och vi ser en spännande plattform med många yngre förmågor som utvecklas i vår miljö. Vi har också sen hösten 2013 verksamhet för flickor då ett F07-lag startat igång.

Vi är stolta över vårt ungdomsarbete och jobbar ständigt med att utveckla det vidare!

1934 föddes vår klubb när några västergrabbar bestämde sig för att starta en fotbollsförening på Väster i Örebro. Tanken var först att döpa klubben till "Svea" men namnet godkändes inte av Riksidrottsförbundet, man beslöt sig då istället för det lite mer internationellt klingande "Forward". Ett namn som blivit ett begrepp inte bara i Örebro utan även i hela Fotbolls-Sverige!
Många är profilerna som gett föreningen så mycket genom åren: eldsjälar som Edvin Karlsson, Folke Oscarsson, Thomas "Toto" Andersson, Torsten Medin och Mr Forward himself - Roland Söderberg, för att nämna några. Listan är hur lång som helst!
På spelarsidan duggar också profilerna tätt, inte minst genom de spelare vi bidragit med till det svenska A-landslaget: Hasse Borg, Marino Rahmberg, Patrik Anttonen, Magnus Erlingmark, Pelle Blohm, Jimmy Durmaz och Jiloan Hamad är alla spelare som fostrats i vår ungdomsverksamhet och via spel i vårt A-lag tagit sina första steg mot eliten. Lägg också till Ahmed Yashin som representerat Iraks landslag och vi får en respektingivande lista och ett kvitto på det vi alltid varit bra på, att fostra spelare till större uppgifter!
Vi hoppas fortsätta att utveckla vår förening vidare, nya krav ställer oss inför spännande utmaningar och inte bara inom ramen av 90 minuters matchtid. För många av ungdomarna i de stora bostadsområdena runt Trängen har vi också blivit den sociala mittpunkten. En roll som vi ödmjukt axlar med ansvar och respekt.
Vi känner att vi gör nytta och behövs!
Full Fart Framåt!

FORWARDCUPEN

FORWARDCUPEN 2015
Cupen "Mitt i Mellansveriges hjärta"
Spelas 7-9 Aug
Anmälan är öppen för 2015 års cup
Klicka här till cupens hemsida: http://www.forwardcupen.se/se/Start/

GILLA OSS PÅ FACEBOOK

SVENSKA SPEL

SENASTE BILDER OCH VIDEO

Ingen video
Ingen video uppladdad
Logga in och ladda upp ert första klipp