E-post:
Lösenord:
Logga in
 Håll mig inloggad
Automatiskt inloggad nästa gång du besöker laget.se från denna dator
Waiting

STÖTTA OSS

MARKNAD

DELA SIDAN

Om BK Forward

BK Forwards A-lag har under många år tillhört ”talangernas” serie; Div 1 norra! Laget spelar sina hemmamatcher på väster i Örebro, Trängens IP. Naturgräs!
Föreningen var senast uppe i superettan 2003 och laget har en ambition att nå dit igen.
Laget tränas idag av Magnus Kihlberg med meriter från spel i Allsvenskan med Örebro SK samt IFK Göteborg. Magnus var även under några år proffs i Norge.

Vi satsar hårt på våra ungdomar och har verksamhet från 7-åringar upp till seniornivå.
Vår A-trupp 2014 består av många yngre spelare födda åren 95, 96 och även 97. Dessa flankeras av de lite äldre spelarna i truppen och erbjuds på så sätt ett bra insteg i seniorspel.
Vi har också ett U-lag som under 2014 spelar en U17-serie samt deltar i en U21-serie tillsammans med de yngre från A-truppen. Ett förberedande för seniorspel utvecklas även där!

Lägg sen till alla övriga ungdomslag i föreningen och vi ser en spännande plattform med många yngre förmågor som utvecklas i vår miljö. Vi har också sen hösten 2013 verksamhet för flickor då ett F07-lag startat igång.
Även i år så erbjuder vi Fotbollsskola för de yngsta! Den går igång söndagen den 15 juni och avslutas torsdagen den 19 juni. Info om detta ges av vårt kansli, 019-105370.

Vi är stolta över vårt ungdomsarbete och jobbar ständigt med att utveckla det vidare!

EC-SEMINARIER 2014

Nu är lunchseminarierna för 2014 spikade. Fyra föreläsare är klara för att komma till Örebro för att delta i BK Forwards arrangemang på Scandic hotel. De fyra är Mia Spendrup, vd på Loka Brunn, Jan Mårtensson, författare, Johan Dennelind, koncern-vd för Telia Sonera samt Anna Felländer, chefsekonom på Swedbank. Du som är företagare och vill delta i dessa arrangemang ska kontakta Forwards marknadsförare Sven "Giggi" Andersson på telefon 0708-20 43 49.

Se komplett inbjudan här:
Inbjudan

FORWARDCUPEN

FORWARDCUPEN 2014
Cupen "Mitt i Mellansveriges hjärta"
Spelas 1-3 Aug
Anmälan är öppen för 2014 års cup
Klicka här till cupens hemsida: http://www.forwardcupen.se/se/Start/

GILLA OSS PÅ FACEBOOK

SVENSKA SPEL

SENASTE UPPDATERADE ALBUM

BESÖKARTOPPEN