Referat

Referat: Degerfors IF - BK FORWARD

Forward spelade sin tredje träningsmatch för året, då man på tisdagskvällen mötte en kombination från Degerfors på Stora Valla.

Rille från Stora Valla

Ganska nöjd som helhet. Tyckte man kunde se ett ganska bra fungerande lag, men också med individuella starka prestationer. Naturligtvis så präglades matchen av vinden, som var till fördel för lagen varsin halvlek.

Degerfors med vinden i ryggen i första och hade mest boll, och började bäst. Tyckte ändå vi växte in i matchen, och fick också fram några vassa kontringar. Dock kunde Degerfors ta ledningen i slutet av halvleken.

Tycker andra halvlek var bra och till vår fördel. Gick upp till 2 – 1, genom Yohann Fellrath och Linus Jansson, för övrigt första målet i gult för båda. Efter 2 – 2 på straff, kan ändå Josef Ibrahim fastställa en vinst med 3 – 2.

I mål fanns idag Simon Gustafsson, inlånad från ÖSK. Dessutom spelade Ryan på vänsterbacken igen. Kul också att se Sam Oki tillbaka i laget – fick bli en halvlek idag.