19:00

BK Forward

Referat

Referat: IFK Skövde FK - BK Forward

Forward förlorar borta i Skövde med uddamålet 3 – 2, och det efter att haft ledningen med 2 – 0 en bit in i andra.

Alexander Florén
Riktigt surt, eftersom jag ändå tycker vi gör en ganska bra match, och speciellt med en ledning med 2 – 0. Ett tidigt ledningsmål (2 minuter) av Eliyo, som viker in och skjuter i första hörnet. Så 1 – 0 i en halvlek, där vi kanske har lite mer vind i ryggen. Tycker vi försvarar oss bra mot ett vasst Skövde och samtidigt har vi många egna etablerade anfall och även omställningar.

2 – 0 kommer också en bit in i andra och efter en omställning efter hörna, så kan Svante frispela Eliyo, som i motvinden ändå dríver fram och sätter tvåan – stark prestation.

Sedan kommer tyvärr två snabba bakåt (65 o 67 min) och då i en bra Skövdeperiod. En het situation strax före slutet innebär att Bilos Yonakhir får rött. Så ändå värre att Skövde kan sätta 3 – 2 sent i matchen, då vi gick för trean. Nästa match på lördag 13.00 Torslanda hemma

Startade Andreas Carlström, Jesper Nilsson, Emil Rolland, Viktor Rydborg, Christoffer Alp, Ludvig Karlsson, Marcus Kanto, Axel Wetteus Svante Svedin, Eliyo Turkan, Linus Jansson

Ersättare: Sigge Jacobsson, Henrik Cullberg, Idiris Mohammed Youssef , Bilal Fousseni (80 Svante), Henric Asp (75 Kanto), Elton Wallberg, Jens Arrby (80 Jesper)