12:30

BK Forward

Referat

Referat: IFK Kumla Fotboll - BK Forward

IFK Kumla och BK Forward delade på poängen, när man möttes i träningsmatch på Kumla IP idag lördag, och resultatet 1 – 1 får väl anses som ganska rättvist, då lagen nog hade varsin halvlek.

Forward öppnade bäst och hade bollinnehavet i första halvlek, och speciellt i matchens början. Efter att sågat sig igenom Kumlas backlinje med många kortpass, kunde Simon Danielsson också ge Forward ledningen – snygg chip och mål mot sina gamla klubbkompisar. Båda lagen hade sina chanser, men Forward var som sagt spelförande laget i första.

Lite tvärtom i andra och en hel del byten, och Kumla kunde också kvittera genom Elliot Binning Karlsson – upp i nättaket från nära håll och otagbart för Quinn, som fick jobba på i andra. De sista minuterna tryckte Kumla på rejält och var också nära – å andra sidan hade Eliyo Turkan och Nathan Fernandez två jättechanser för Forward.

Nu bara två matcher kvar innan seriestart, och många nya spelare in – och vi ser kvaliteten hos de senaste nya - Eskil Thor och Simon Danielsson – två spelare med stor erfarenhet och rutin från denna nivå.

Startade: Quinn Stahmer – Jesper Nilsson, Emil Rolland, Viktor Rydborg, Henrik Cullberg, Sixten Eriksson, Henric Asp, Axel Wetteus, Eskil Thor, Eliyo Turkan, Simon Danielsson.

Under andra halvlek kom Christoffer Alp, Idiris Mohammed, Max Nordin, Nathan Fernandez, Erik Rolland, Teddy Diawara och Islah Hussein in