13:00

IK Franke

Referat

Referat: BK Forward - IK Franke

Forward gör nog sin spelmässigt bästa match för året, när man spelar 1 - 1 mot IK Franke (div 2) från Västerås. Första halvlek är riktigt bra och man skapar dessutom massor av chanser, och är det något man ska klaga på så är det effektiviteten framför mål.

Georgios Papachristou

Är väldigt nöjd med vår start av matchen och första 30 är ju spel mot ett mål - vårt presspel fungerar dessutom perfekt. Dessutom så skapar vi så många chanser, att en ledning med flera mål borde varit det naturliga. Så är det något som vi kan förbättra, så år det naturligtvis vår förmåga att sätta dit bollen.

Daniel Johansson IK Franke

Första halvlek klart till Forward, och naturligtvis ska de kunna göra mål på några av sina chanser - och ingen bra halvlek av oss. Tycker ändå andra halvlek är bättre, och i stort sett en jämn halvlek.

Franke tar ledningen en bit in i andra halvlek, och detta på en frispark på bortre stolpen, där Mohamud Abdulkadir Abshir dyker upp. Forward kvitterar genom Johannes Danho, som framspelad av Josef Ibrahim hittar nättaket.

Startade: Quinn Stahmer, Johannes Danho, Henrik Cullberg, Wilgot Rydborg, Christofher Alp, Eskil Thor, Henrik Asp, Axel Wetteus, Idiris Mohammed, Simon Danielsson, Eliyo Turkan

In kom Tidjani Diawara, Josef Ibrahim, Sixten Eriksson, Erik Rolland, Nathan Fernandez,