14:00

Karlslunds IF FK

Referat

Referat: BK Forward - Karlslunds IF FK

Forward vinner den avgörande matchen i gruppspelet till Svenska Cupen mot Karlslund med 1 – 0, och det får nog till slut anse som rättvist, i en ändå ganska jämn uppgörelse.

Forwards mål görs av Wilgot Rydborg, som tidigt i matchen kan forcera in en hörna, i en bra första halvlek av Forward, och då med mycket boll.

Speciellt Forwards försvarsspel fungerar bra över hela banan, och speciellt fyrbackslinjen med Jesper Nilsson, Edvin Eriksson, Wilgot Rydborg och Henke Cullberg måste nog ändå nämnas, och vem som var bäst av dom är inte lätt att säga.

Karlslund försökte i andra halvlek, men kom inte till några vassa farligheter framför Hugo Moshagen. Bästa chansen var nog Edwin Hodzics friläge tidigt i matchen, men här en viktig räddning av Hugo.

Rickard
En perfekt laginsats, och är nöjd med hela laget. Tycker vi försvarade oss bra, och våra anfall var varierande – ibland med ett stort bollinnehav och ibland med snabba omställningar. Är riktigt nöjd med vår insats idag.