Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om BK Forward

Följ

BK Forward

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Kontaktinformation

Namn BK Forward
Adress Trängens IP
Postadress 70341 Örebro
Telefon 0739192491
E-post kansli@bkforward.se
Orgnr 875000-7851
Swish 1231840651
Kontonr BG 131-9490
Öppettider Tisdag 17.30-19,30 Onsdag 17.30-19,30 Torsdag 17.30-19,30
A-laget Herr

Om BK Forward

Våra lag spelar sina hemmamatcher på Trängens IP som ligger på väster i Örebro.
Där disponerar vi flera jättefina naturgräsplaner samt en konstgräsplan!
A-laget huserar nu i division 2 efter nedflyttning från Ettan efter säsongen 2022.
Föreningen var senast uppe i superettan 2003.
A-laget tränas av Rickard Nilsson samt Alexander Florén.

Vi satsar hårt på våra ungdomar och har verksamhet för pojk- och flickfotboll samt en fotbollsakademi för 15-19 år.
Vår A-trupp består bland annat av flera yngre spelare där den yngsta är född 2002. Dessa flankeras av de lite äldre spelarna i truppen och erbjuds på så sätt ett bra insteg i seniorspel.
En rotation för våra yngre spelare upp mot U21 och även A-laget finns också på vår agenda.

Lägg sen till alla övriga ungdomslag i föreningen och vi ser en spännande plattform med många yngre förmågor som utvecklas i vår miljö. Vi har också sen hösten 2013 verksamhet för flickor då ett F07-lag startades. Vi bygger på med ytterligare flickverksamhet med lag F-08/09, F-2013/14 samt F-2015/16 med start 2021.
Vi är stolta över vårt ungdomsarbete och jobbar ständigt med att utveckla det vidare!

1934 föddes vår klubb när några västergrabbar bestämde sig för att starta en fotbollsförening på Väster i Örebro. Tanken var först att döpa klubben till "Svea" men namnet godkändes inte av Riksidrottsförbundet, man beslöt sig då istället för det lite mer internationellt klingande "Forward". Ett namn som blivit ett begrepp inte bara i Örebro utan även i hela fotbolls-Sverige!
Många är profilerna som gett föreningen så mycket genom åren: eldsjälar som Edvin Karlsson, Folke Oscarsson, Thomas "Toto" Andersson, Torsten Medin och Mr Forward himself - Roland Söderberg, för att nämna några. Listan är hur lång som helst!
På spelarsidan duggar också profilerna tätt, inte minst genom de spelare vi bidragit med till det svenska A-landslaget: Hasse Borg, Marino Rahmberg, Patrik Anttonen, Magnus Erlingmark, Pelle Blohm, Jimmy Durmaz och Jiloan Hamad är alla spelare som fostrats i vår ungdomsverksamhet och via spel i vårt A-lag tagit sina första steg mot eliten. Lägg också till Ahmed Yashin som representerat Iraks landslag och vi får en respektingivande lista och ett kvitto på det vi alltid varit bra på, att fostra spelare till större uppgifter!

Vi hoppas fortsätta att utveckla vår förening vidare, nya krav ställer oss inför spännande utmaningar och inte bara inom ramen av 90 minuters matchtid. För många av ungdomarna i de stora bostadsområdena runt Trängen har vi också blivit den sociala mittpunkten. En roll som vi ödmjukt axlar med ansvar och respekt.
Vi känner att vi gör nytta och behövs!

Full Fart Framåt Forward!