13:00

Vänersborgs FK

Referat

Referat: BK Forward - Vänersborgs FK

Forward gör sitt och vinner hemma med hela 10 - 0 mot Vänersborg, i en match som domineras totalt av hemmalaget, och naturligtvis bittert attt det ändå inte räcker till mera än en andraplats i serien. Faktum är att Forward kunde gjort betydligt mera mål, framförallt i första halvlek (slutade 2 - 0), då man hade minst lika mycket chanser som i andra. Faktum är att det kunde stått 2 - 0 efter två minuter, då både Adam och Johan hade varsin het chans - och så fortsatte det hela första.

Nåja - Forward gör en jättematch idag, och ska ha all heder av dagen och hela säongen. Vi tycker nog att laget har tagit minst ett steg från fjolåret, då man också var så nära att vinna/kvala. Nu fanns det ytterligare ett lag i serien, som höll samma klass, och vi gratulerar naturligtvis Oddevold till seriesegern.

Forward har gjort osannolika 93 mål i årets serie, och är nog bland de målgladaste gängen oavsett serie. Josef Ibrahim 5, Adam Molin 2, Henrik Hultberg 2 och Axel Wetteus var dagens målskyttar.

I ett tunt och för dagen kanske lite ungt Vänersborg fanns topparna i mittbackarna Elvis Sabovic och Marcus Rydberg. Sedan får vi kanske sätta frågetecken för siffrorna 7 - 1 i Uddevalla och 10 - 0 här på Trängen.

Faktum var att Forward var uppe i Ettan, då Karlstad hade 1 - 1 i halvlek, men tappade sedan 6 bollar i andra. Det hade räckt om Forward hade satt ytterligere två eller att Karlstad inte hade ......

Startade

Steffen Kraus - Jesper Nilsson, Ryan Kukoyi, Zac Epplette, Mohamed Youla, Johan Chamoun, Marcus Kanto, Axel Wetteus, Henrik Hultberg, Adam Molin, Josef Ibrahim