15:00

BK Forward

Referat

Referat: Sandvikens IF - BK Forward

Sandviken vinner med 3 - 1 i Forwards sista Ettamatch på ett tag. Inget att säga om, då Sandviken skapar mest och bäst chanser i framförallt första halvlek. Kan också ganska tidigt gå upp till 2 - 0 (Al Saed och Asare), även om första målet luktar offside.

Forward har också två jättechanser i första, då Eliyo bränner över i ett näraläge, och sedan träffar stolpen och bollen studsar ut på Svante, som från en meter i sin tur träffar samma stolpe.

Andra halvlek jämn, men Tesfay kan rulla in 3 - 0. innan Eliyo gör 3 - 1 efter hörna. Snyggt mål med en sträckt vänster. Nämnas kan också att Sandviken roterade en hel del inför sina kvalmatcher i veckan och då mot Örgryte. Vi önskar Sandviken lycka till i kvalet.

Oliver Eriksson Dorji kämpar på bra, och räddar också en straff då Jabir Abdihakim Ali missade, då han jagade skytteliga titeln, som nu gick till Naeem Mohammed. .

Rille Nilsson

Jag är ändå nöjd med vår avslutning av serien, då vi möter ett riktigt starkt Sandviken, och då framförallt i första halvlek. I andra tycker jag vi spelar jämnt och har också våra chanser i matchen att göra några ytterligare mål.

Startade: Oliver Eriksson Dorji, Anton Ingves, Danne Björkman, Jesper Åman, Oscar Windahl, Johan Chamoun, Marcus Kanto, Axel Wetteus, Svante Svedin, Eliyo Turkan, Adam Molin