13:00

BK Forward

Referat

Referat: Lidköpings FK - BK Forward

Forward förlorar borta mot Lidköping med 2 – 1, och en riktigt tung förlust. Det blev två avgörande mål i slutet av första halvlek, då Lidköping kunde gå upp till 2 – 0. I början av andra kunde sedan Linus Jansson reducera, men inget mera trots ett flertal chanser.

Alexander Floren

En riktigt tung förlust, där vi gör en spelmässigt riktigt bra match, men några minuter i slutet av första blir riktigt tungt för oss. Första målet gör de bra, men andra målet är riktigt dåligt av oss.

Annars gör vi en bra match spelmässigt, dominerar stora delar av matchen, och skapar så mycket så att en seger borde det kunnat bli. Dessutom missar vi en straff vid ställningen 0 – 0, då Didrik Torstensson kunde rädda Kantos straff.

Speciellt vår högerkant med Johan Chamoun hade ett övertag på deras försvar, och vi skapade en hel del därifrån. Nu Karlstad hemma på Trängen på söndag – innan dess BK Ett Fyra i Distriktscupen på måndag 18.30

Startade: Andreas Carlström – Jesper Nilsson, Jens Arrby, Emil Rolland, Christoffer Alp, Johan Chamoun, Marcus Kanto, Axel Wetteus (40 skadad), Hamse Shagaxie, Bilal Fousseni, Linus Jansson

Ersättare: Wilgot Rydborg (88), Ludvig Karlsson (40). Sadam Hussein Mohamud, Görgis Alan (80), Noor Alhasan Alaa Mohammed Al-Saray