18:30

BK Forward

Referat

Referat: BK Ett Fyra - BK Forward

Forward föll mot BK Ett Fyra i Distriktscupen på Vivalla IP med hela 5 - 1, och därmed stannade det med en match i årets Cup.

BK Ett Fyra valde att lägga sina bonusstraffar innan andra halvlek, och eftersom man redan hade en 2 - 0 ledning, och ökade i samband med straffarna till 5 - 0, så blev uppförsbacken alldeles för brant idag.

Samtidigt vinner BK Ett Fyra rättvist, och vann faktiskt matchen utan bonusstraffar också och då med 2 - 1.Det blev tidigt två mål för hemmalaget och först en straff, och sedan en kontring och mål. Första halvlek ganska jämn spelmässigt, men utan de riktigt klara chanserna för Forward.

I andra mera boll för Forward, men riktigt nära att göra match, var man nog inte idag. Ett stort erkännande till BK Ett Fyra och vi önskar dem lycka till i både serien och i Cupen - vinst mot HOIF och kanske match mot ÖSK.

Forward kom till spel med en blandning av A-trupp och U-19, och kanske vi hade önskat lite mera. Nu väntar match på söndag i tvåan, och då gästas vi av FBK Karlstad 13.00

Forwards mål gjordes av Algot Enghag. Lagens trupper idag hittar du här Andreas Carlström stod endast på bonusstraffarna (räddade en) och Jesper Nilsson och Emil Rolland spelade ej.